Dit is een begin pagina voor een site waar ik ooit aan heb willen beginnen maar waar het tot dusver niet toe gekomen is. Mijn echtgenoot vindt dit leuk om te maken en vertelt af en toe wat er bereikt is.
Hij is nog steeds erg ontevreden over - Het kunnen up- en downloaden van .mp3 en .cda (muziek)bestanden, heeft geen elegantere 'player' dan een zwart scherm met een balkje erin weten te vinden en je kunt hier niet eens een filmpje bekijken.
Wel heeft ie toegezegd aan een soort bastaard facebook-chat tooltje te zijn gekomen, waar je linkjes in kan zetten naar youtube en zo, maar ik maak niet echt gebruik van de optie youtube filmpjes te uploaden (vooral omdat ik ze niet heb en ook niet maak)..... maar 't kan wel. (...zegt ie)..... haha.   

Je zou _als je dat leuk vindt_ mee kunnen helpen, want bladmuziek en lyrics kunnen gewoon geplakt. Heb je wel een editor-status voor nodig dus simpleweg registreren is dan niet genoeg. Geef dat dan even aan in het Contactformulier (onder Contact Us).... dan passen we je account daarvoor aan (zodra we daartoe in de gelegenheid zijn..... natuurlijk).

.... nou ja.... 
Een hele vriendelijke groet.

met veel passie voor- en nog meer: Muziek.

 

Groeten